facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Feliç dia de la Beata Anna Maria

El dia 11 de gener és per a tota la família Janeriana el dia de la Beata Anna Maria Janer, la nostra fundadora, mare de tots dels nostres centres i de tots els que tractem de continuar la seva tasca.

Us desitgem un molt feliç dia d'Ana Maria a tota la família Janeriana, i especialment a totes les comunitats educatives de la Sagrada Família d'Urgell. Aquesta dona, d'una manera o d'una altra, ens ha reunit i unit a tots. I ens ha posat a l'abast l'oportunitat de compartir la tasca educativa al seu estil, inspirats per la seva manera compassiva i confiada d'optar per la Vida.

Un miracle d'Anna Maria? Cada vegada que, com a estudiant, aconsegueixes dominar això que ahir et semblava incomprensible; quan, com a educador, sents que ja has esgotat tots els recursos, però segueix desperta la tendresa en la teva mirada, i confies en els teus alumnes sigui com sigui; sempre que, com a pares, aconseguiu crear un entorn de seguretat per als vostres fills, en què l'exigència sempre és una oportunitat amorosa de créixer; com a personal d'administració i serveis, quan ens ensenyeu que tots estem al servei de l'altre, del més petit, del que menys pot; com a directiu, en descobrir aquesta energia que no saps molt bé d'on surt, i que t'impulsa a enfrontar-te cada dia a reptes que no sabies que eres capaç de superar, i els transformes en oportunitats per tal que la força creativa i l'atenció als detalls ajudin a fer d'aquest un món millor; i com a religiosa, quan amb la teva oració i la teva companyia ens mostres la importància de la presència que anuncia la Presència amb majúscules.

Estar al costat, saludar, dirigir-nos els uns als altres pels nostres noms, mirar-nos als ulls... en tants petits gestos està present la mare Anna Maria perquè ella els tenia.

Que tingueu tots un feliç dia, una feliç setmana i que arranqueu bé el trimestre.

Una abraçada de l'Equip de Titularitat