facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Pistes i recursos per a la quarantena

PISTES PER A LA QUARANTENA

Són ja molts els dies que portem confinats, són molts els missatges d'esperança, de proximitat que hem compartit, són moltes les expectatives que encara tenim en aquest temps i molta també la incertesa que ens ataca.

Alguns us heu vist afectats en primera persona per les situacions més difícils que ens ha plantejat aquesta crisi i encara que hàgiu sentit l'afecte i el suport de la Família el patiment és present.

Aquesta situació tan anòmala passarà i la superarem; i ens deixarà també aprenentatges positius; però mentre es perllonga, ens passa factura a tots nosaltres, per això des dels Col·legis Sagrada Família d'Urgell us proposem diferents guies amb consells perquè com a pares, alumnes o docents puguem afrontar amb més optimisme el que encara ens queda. Quan passi tot això no tornarem a ser els mateixos, serà el resultat de com gestionem aquest temps de vida "des de casa". Des dels departaments d'Orientació dels centres s'han enviat ja alguns consells i pautes per afrontar aquest confinament, els professors i Equips Directius han seguit animant i encoratjant el treball, el procés d'ensenyament-aprenentatge i la proximitat en cada un de nosaltres.

Aquí hem recollit unes senzilles guies perquè les tingueu en compte durant aquest temps que encara ens queda, esperem que us ajudin:

Volem agrair especialment la col·laboració de Susana Pérez, Julio Escudero, Jordi Casado i els Equips d'Orientació dels centres Sagrada Família d'Urgell.

Altres recursos: