facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Notícies

Miguel Salamanca acaba la seva presidència a AESECE

El 6 i el 7 de maig, el Miguel Salamanca, director de l'Equip de Titularitat dels centres Sagrada Família d'Urgell, i la Julia Martínez, directora de Secundària i Batxillerat del col·legi de Madrid, van participar en l'assemblea d'AESECE (Asociación Española de Entidades Colaboradoras de la Enseñanza) celebrada a Santander. Durant la trobada, va tenir lloc el final del mandat del Miguel Salamanca com a president d'aquesta associació. Enhorabona! ????????

encuentro aesece 1

Llegir més ...

Mirant cap al 2026: les famílies dels nostres centres participen

Des de cada escola de la Sagrada Família d'Urgell volem fer un viatge i necessitem la teva mirada per planificar-lo.

Conscients del camí realitzat per tantes persones fins ara i de la crida del Papa Francesc a subscriure un Pacte Educatiu Global, hem acordat tres línies estratègiques per a les nostres escoles.

Com a família que confies la formació del teu fill/a a un dels nostres centres, necessitem la teva visió i les teves propostes i per això t'agraïm de tot cor que et prenguis 5 minuts per mirar l'escola respecte les tres línies i projectar-la cap al 2026.

Les respostes d'aquest qüestionari anònim ens ajudaran a fer-nos una idea més completa del que la comunitat educativa necessita. El termini per contestar finalitza el 2 de març de 2022.

Pots accedir al qüestionari si cliques AQUÍ.

Moltes gràcies per la teva participació!

Equip de Titularitat de la SFU

Llegir més ...

Trobada Nous Janerians'21

Els dies 11 i 12 de febrer es va celebrar la trobada presencial de Nous Janerians'21. L'esdeveniment va tenir lloc a la Casa General del barri de Peñagrande, a Madrid, després d'un primer contacte online amb tots els participants el passat mes d'octubre. Ens vam congregar personal de recent incorporació dels centres Mare Janer (Andorra), Sagrada Família (Viladecans), Sagrada Familia de Urgel (Sevilla), Sagrada Família (Lleida), Sant Ermengol (Andorra) i Sagrada Familia de Urgel (Madrid).

En aquelles hores de feina compartida, vam endinsar-nos en el carisma de la Sagrada Família d'Urgell, vam entendre més a fons quin és el perfil de l'educador janerià, vam compartir testimonis de veterans que ens van acompanyar i vam profunditzar en la manera d'entendre la relació i la comunicació en els nostres centres a tots els nivells.

La ciutat de Madrid ens va acollir i vam tenir ocasió també de passejar-la i conèixer junts alguns racons del centre. Van ser unes hores molt enriquidores dirigides per l'Equip de Titularitat i de la mà de les Germanes de l'equip del Govern General.

Volem donar les gràcies a la comunitat religiosa de Peñagrande, que ens va acollir durant la trobada, així com al col·legi de Palomeras a Madrid, on es va densevolupar el matí del dissabte i on vam poder concloure la trobada compartint un àpat junts.

I als Nous Janerians, els nostres millors deistjos. Ja sou part de nosaltres. Us necessitem per a continuar mantenint la làmpada encesa. Esteu cridats a seguir impregnant cada trobada amb els nostres alumnes de l'estil senzill, directe i entranyable propi de la Sagrada Família. Benvinguts/des i gràcies per respondre!

Llegir més ...

Llavors. SafaUrgell

Per fi, ha arribat el dia! Avui tots els centres educatius de la Sagrada Família d'Urgell estrenem una peça audiovisual que hem creat amb molt d'afecte per a mostrar-vos la VIDA que hi ha a cadascun dels nostres col·legis, en els diversos punts de la geografia. Educar és un acte d'esperança i aquí tenim la llavor. Voleu veure-ho?

El trobareu AQUÍ!

Llegir més ...

Bon inici de curs!

Per als centres de la Sagrada Família d'Urgell és important sembrar la llavor de l'esperança, ho descobrireu molt aviat ;-) Però abans, us recordem que comencem junts un curs en el qual ens mobilitza el Pacte Educatiu Global i la cura i l'impuls de la Vida. Desitgem que tingueu un bon inici de curs! Abraçades i ànims per a tota la família janeriana :-)

Llegir més ...

Trobada Claves'21

El 14 i 15 de juliol de 2020 es va celebrar la trobada #Claves21 de manera virtual amb els equips directius i els coordinadors de Pastoral dels centres educatius SafaUrgell! És la tercera vegada que se celebra aquesta trobada anual, encara que va ser de manera virtual a causa de la situació actual.

L'Equip de Titularitat (ET), la Superiora General, mare Laura Garione, i les delegades mare Victòria i mare Aída van poder traslladar-se fins Los Molinos, a Madrid, i des d'allà i gràcies a la tecnologia es van mantenir connectats amb la resta d'equips repartits per Espanya i Andorra per seguir totes les activitats proposades, les oracions i els moments compartits. L'equip directiu de l'escola de Madrid també va poder desplaçar-se fins a la "sierra" madrilenya.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i bona predisposició en tot moment!

Llegir més ...

Calendari de Ràdio Estel - Catalunya Cristiana 2021

Compartim amb vosaltres un petit regal en forma de calendari per aquest any 2021, gentilesa de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Inclou fragments de la tercera encíclica del Papa Francesc, Fratelli tutti. Que el gaudiu i que us resulti útil!

Llegir més ...

Situació actual a la Sagrada Família d'El Masnou

Aquí podeu consultar el comunicat sobre la situació del col·legi de la Sagrada Família d'El Masnou.

Llegir més ...

Feliç dia de la Beata Anna Maria

El dia 11 de gener és per a tota la família Janeriana el dia de la Beata Anna Maria Janer, la nostra fundadora, mare de tots dels nostres centres i de tots els que tractem de continuar la seva tasca.

Us desitgem un molt feliç dia d'Ana Maria a tota la família Janeriana, i especialment a totes les comunitats educatives de la Sagrada Família d'Urgell. Aquesta dona, d'una manera o d'una altra, ens ha reunit i unit a tots. I ens ha posat a l'abast l'oportunitat de compartir la tasca educativa al seu estil, inspirats per la seva manera compassiva i confiada d'optar per la Vida.

Un miracle d'Anna Maria? Cada vegada que, com a estudiant, aconsegueixes dominar això que ahir et semblava incomprensible; quan, com a educador, sents que ja has esgotat tots els recursos, però segueix desperta la tendresa en la teva mirada, i confies en els teus alumnes sigui com sigui; sempre que, com a pares, aconseguiu crear un entorn de seguretat per als vostres fills, en què l'exigència sempre és una oportunitat amorosa de créixer; com a personal d'administració i serveis, quan ens ensenyeu que tots estem al servei de l'altre, del més petit, del que menys pot; com a directiu, en descobrir aquesta energia que no saps molt bé d'on surt, i que t'impulsa a enfrontar-te cada dia a reptes que no sabies que eres capaç de superar, i els transformes en oportunitats per tal que la força creativa i l'atenció als detalls ajudin a fer d'aquest un món millor; i com a religiosa, quan amb la teva oració i la teva companyia ens mostres la importància de la presència que anuncia la Presència amb majúscules.

Estar al costat, saludar, dirigir-nos els uns als altres pels nostres noms, mirar-nos als ulls... en tants petits gestos està present la mare Anna Maria perquè ella els tenia.

Que tingueu tots un feliç dia, una feliç setmana i que arranqueu bé el trimestre.

Una abraçada de l'Equip de Titularitat

Llegir més ...

Bon Nadal!

Benvolguts amics de la Sagrada Família d'Urgell, benvolguts janerians:

Des de l'Equip de Suport a la Titularitat us volem desitjar molt bon Nadal.

Ens fa molt feliços descobrir com cadascun de vosaltres demostra quotidianament "paciència i infon esperança, vigilant de no sembrar pànic sinó corresponsabilitat. Quants pares, mares, avis i àvies, docents mostren als nostres nens, amb gestos petits i quotidians, com enfrontar-se i transitar una crisi readaptant rutines, aixecant mirades i impulsant l'oració". (Francesc, Carta apostòlica, Patris Corde).

Ha començat l'any del Patrocini de Sant Josep, tan vinculat al nostre carisma. Que ens inspirem en ell per seguir conreant aquests petits valors de tots els dies. Petits, però preciosos.

Una abraçada,

Berta, Graciela, Julia, Roser i Miguel

Llegir més ...