facebooktwitter instagram youtube

COL·LEGI SANT ERMENGOL

santermengolCONTACTE

smartphone

 00376 87 30 73


push pinc/ Les Canals, 86
AD 500 Andorra La Vella (Principat D'Andorra)

world grid

http://www.ermengol.ad

twitter instagram facebook

NOSALTRES

En virtut de l'acta fundacional signada l’1 de maig de 1965 per S.E. Rvdma. Monsenyor Ramon Iglesias Navarri, Bisbe d'Urgell i Copríncep d’Andorra, el Col·legi Sant Ermengol, situat a Roc de Sant Pere a Andorra la Vella, és una Institució dedicada a l'ensenyament i formació de la joventut andorrana que es basa en els principis de l'Església catòlica i és propietat del poble andorrà i, en la seva representació, del Patronat Rector. La seva gestió i la direcció es confià a la Congregació Salesiana, però l’any 2015 va passar a les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell.

El 17 d'octubre de 1966 s’inaugurà el primer edifici, anomenat Fundacional. Posteriorment, el col·legi ha anat ampliant les seves instal·lacions, entre les quals destaquen la inauguració de la piscina coberta i climatitzada, el 1981, i la de l’edifici Falgueró, el 1996. 

El 16 de juny de 1976, el Patronat signà un conveni amb el Consell de les Valls (actualment el govern andorrà), gràcies al qual l’ensenyament a l’escola és subvencionat. 

Actualment, és un centre oficialment reconegut i autoritzat a impartir dues línies de 2n cicle d'Educació Infantil, dues d'Educació Primària, dues d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i dues modalitats de Batxillerat: Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials.

El col.legi Sant Ermengol:

- És popular, lliure i està oberta a totes les classes socials, tot donant preferència als més necessitats.
- Col·loca l'alumne en el centre del procés educatiu i promou la seva formació integral d'acord amb una concepció cristiana de la persona, de la vida i del món. 
- Cultiva un ambient de família que educa. 
- Destaca la personalització de les relacions educatives mitjançant la presència dels educadors entre els alumnes. 
- Dóna preferència a les necessitats de la zona
- Afavoreix la participació corresponsable de tots els membres de la comunitat educativo-pastoral.
- Promou, entre els que ho desitgin i en un marc de llibertat, itineraris d'educació en la fe.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
  • Educació Secundària
  • Batxillerat

SERVEIS QUE OFERIM

 acollidamenjadorextraescolarspsicopedagogia infermeria

PROJECTES PEDAGÒGICS 

A EI i EP, s’ha iniciat un procés de renovació en la metodologia de treball a les àrees de matemàtiques i ciències socials i naturals. Treball experimental i per projectes.

A l’ESO es programen diferents projectes a partir de la innovació metodològica i de les intel·ligències múltiples i s’incrementen els recursos per a l’avaluació.


Si esculls el nostre centre, els teus fills podran fer tota l’escolaritat obligatòria i el batxillerat amb UNA acurada orientació PER al SEU futur professional.