facebooktwitter instagram youtube

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA DE NIEFANG

niefangCONTACTE

smartphone

222253363 / 333076057  


push pinCol·legi "Sagrada Família" Niefang
Guinea EquatorialNOSALTRES

La comunitat de la Sagrada Família va arribar a Niefang, Guinea Equatorial, el dia 20 de setembre de 1986. Primeres Germanes: Adosinda Fernández, Hilaria Estébanez i Esperanza Álvarez.

La finalitat va ser donar resposta a la petició de la Província de Castella, que en Assemblea va demanar obrir una missió a l'Àfrica.

En un primer moment les germanes van col·laborar en els centres d'educació públics, coordinant l'ensenyament de la Llengua Espanyola, Formació Religiosa i Formació de Mestres. Des del principi es van dedicar a l'acció pastoral i formació de Catequistes.

De seguida, amb la col·laboració econòmica de Mans Unides es va construir una biblioteca per a servei del poble, principalment docents i estudiants, servei que perdura avui amb un edifici construït de nou i finançat pel Govern de la Nació. Cooperació espanyola va finançar l'energia solar.

L'any 1995, i després de reunions conjuntes de tots els religiosos, la comunitat va veure la necessitat d'obrir un Preescolar perquè el nens tinguessin accés a l'ensenyament, des de petits. Amb l'ajuda de Cooperació Espanyola, es va construir el Centre i posteriorment, per a ser finançada l'educació, va exigir que es completessin nivells educatius, que així es va fer i segueix sent un Col·legi reconegut com un dels més competents de Guinea.

Un altre moment especial, va ser la preocupació per millorar les condicions de vida dels docents nadius del Col·legi construint habitatges per a ells. Per assolir a aquest objectiu es va procurar ajuda dels docents espanyols dels col·legis Sagrada Família i es va dur a terme la construcció d'habitatges.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Preescolar
  • Educació Primària

SERVEIS QUE OFERIM

 infermeriavenda

 

PROJECTES PEDAGÒGICS 

El Col·legi forma part d'una Associació de Centres Catòlics de Guinea Equatorial i en ella es realitzen cursos de formació per al professorat, directius, Escola de Pares ...

Si esculls el nostre centre, el teu fill...

rebran un ensenyament de qualitat. El seu fill estarà atès i tractat amb afecte. Se li seguirà en la seva formació i problemes que pugui presentar. Als pares se'ls convocarà i se'ls comunicarà la marxa del seu fill / a.