facebooktwitter instagram youtube

LLAR D'INFANTS SAGRADA FAMÍLIA DE MATADEPERA

matadeperaCONTACTE

smartphone

93 787 14 46


push pinc/Sant Joan 72
08230 Matadepera

world grid

www.llarinfantsmatadepera.com

facebooktwitter

NOSALTRES

La llar d’infants Sagrada Família és una escola infantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys que va ser fundada l’any 1989. El nostre equip educatiu vetlla per l’atenció i l’educació de cadascun dels infants, tot fent-los sentir com a casa. El tracte diari amb les famílies ens ajuda a crear un ambient de confiança i estimació. Els infants i les seves famílies són la nostra prioritat.
Estem ubicats al centre de Matadepera, zona de fàcil accés des de les poblacions veïnes i sense problemes d’aparcament. Les nostres instal·lacions estan fetes a mida pels més petits en un entorn natural immillorable. Ens agrada participar de les activitats organitzades al poble i sortir amb els infants per conèixer i gaudir els nostres carrers.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Primer cicle d’Educació Infantil (0-3 anys)

SERVEIS QUE OFERIM

 acollidamenjadorextraescolarspsicopedagogia

PROJECTES PEDAGÒGICS 

Tots els infants tenen un projecte de vida per construir. L’equip de la llar d’infants Sagrada Família ens sentim orgullosos i responsables de la nostra tasca en aquests anys tan vitals de la vida de la persona. Per això, el nostre projecte educatiu potencia totes les capacitats dels infants i cerca el desenvolupament de la seva autonomia i responsabilitat. El dia a dia a les nostres aules és una experiència contínua de descobriment i aprenentatge.

Si esculls el nostre centre, els teus fills es trobaran com a casa. La nostra prioritat és atendre i acompanyar les primeres passes d’aquestes petites grans persones.