facebooktwitter instagram youtube

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA DEL MASNOU

masnouCONTACTE

smartphone

93 555 04 07


push pinC/ Jacint Verdaguer 1
08320 El Masnou

world grid

www.safamasnou.com

facebooktwitterinstagram

NOSALTRES

L’Escola Sagrada Família del Masnou va ser fundada el 25 de febrer de 1914. Als inicis, era una escola només per a nenes; després, també per a nens però quan feien els 7 anys havien de marxar. D’aquests, se’n va ocupar molt de temps la Mare Maria Torner, eren els “seus nens”. 

Alguns dels moments més significatius de l’evolució de l’escola són: la implantació de la coeducació fins a acabar l’escolarització obligatòria; la inclusió d’infantil 3, els més petits; o la implantació de l’ESO i, per tant, de l’escolarització obligatòria fins als 16 anys, amb la LOGSE. A més, cal destacar també les successives reformes i ampliacions dels espais escolars: l’aula de tecnologia, l’aula de música, l’aula de plàstica; a canvi de la pèrdua d’espais propis de l’habitatge de les germanes (habitacions, safareig, hort...). Tots els canvis s’han fet sempre pensant en els alumnes i en com fer-los persones més flexibles i preparades per a un món globalitzat i canviant.

L’escola Sagrada Família del Masnou es fa present en totes les activitats proposades des de qualsevol de les Regidories de l’Ajuntament (Ensenyament, Infància, Sanitat, Benestar Social) i des d’altres entitats públiques o privades. Som conscients que estem preparant futurs ciutadans i tot allò que passa en la seva població els ha d’interessar.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
  • Educació Secundària

SERVEIS QUE OFERIM

 acollidamenjadorextraescolarspsicopedagogiaintercanvillibres

PROJECTES PEDAGÒGICS 

- EntusiasMAT: és un projecte didàctic pedagògic per a nens i nenes de 3 a 12 anys basat en les intel·ligències múltiples, que permet treballar les matemàtiques de manera útil i pràctica i en el qual la motivació de l’alumne és permanent.
- Llegim i escrivim: és un projecte d’EP i ESO l’objectiu del qual és convertir la lectura en una activitat plaent per a cada nen i fer-ne ús, també, com a eina útil per assolir la resta d’aprenentatges. Volem educar persones amb una bona competència comunicativa que els permeti incorporar-se amb èxit a la vida adulta.
- Amb el projecte de música volem que nens i nenes coneguin la música vivint-la i experimentant-la amb el seu propi cos i, així, aprenguin a estimar-la. Volem alumnes sensibles i amb curiositat per als quals el fet de cantar, dansar, escoltar i escoltar-se i tocar instruments formi part de la seva activitat quotidiana.
- Treball per projectes: A EI, on els aprenentatges es fan de forma globalitzada, creiem que la millor manera perquè els petits coneguin el món és a través dels seus propis interessos i vinculant totes les destreses i habilitats que han de desenvolupar.


Si ESCULLS EL NOSTRE CENTRE, ELS TEUS FILLS ESTARAN PREPARATS PER A UN MÓN CANVIANT. AMB CREATIVITAT I ESFORÇ, RESOLDRAN NOUS REPTES I APRENDRAN A ENTENDRE LA COMPLEXITAT DEL MÓN. EL COMPROMÍS ÉS LA NOSTRA empremta.