facebooktwitter instagram youtube

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA D'UTRERA

matadeperaCONTACTE

smartphone

954 86 03 14


push pinVirgen de Consolación, 12
41710 Utrera (Sevilla)

world grid

http://www.sagradafamiliadeutrera.com

facebook

 


NOSALTRES

L’any 1949, les Mares Montserrat Morros, Esperanza García, Maria del Carmen Ruiz, Ángela Puebla, Maria Ramona Río, María de las Nieves Gené, Maria Consuelo Visa i les Germanes Laura y Rosario Gatón van iniciar la seva missió educadora a la localitat d’Utrera. La primera matrícula fou de 70 alumnes als quals aviat se’ls va preparar per examinar-se de batxillerat i magisteri. Avui, tenim 715 alumnes i impartim els nivells d’EI, EP i ESO.

Evolució del centre i moments significatius

El 1960, amb motiu de la celebració del primer centenari de la fundació de la Congregació, l’Ajuntament va concedir la denominació d’un carrer confrontant al col·legi amb el nom de la nostra fundadora, Anna Maria Janer. El col·legi va tenir internat des de 1950 fins a 1972.
Entre 1976 i 1979, el centre es va remodelar en la seva totalitat a causa de l’aparició de tèrmits, es va construir una part sense que l’alumnat hagués de deixar l’escola. L’espai del centre es va anar augmentant progressivament, de manera que al 1983 es va adquirir un solar per a zona esportiva i al 1990 se li va adjuntar una casa adjacent, afavorint així el pas a la doble línia en totes les etapes.

Inserció a la vida de la ciutat

El col·legi gaudeix d’un gran reconeixement i una gran demanda per la seva qualitat i acollida. L’aportació del centre a l’entorn és constant i fluida, es desenvolupen activitats de caire artístic, esportiu i religiós.
Al 1995, la Congregació fou guardonada amb el Mostachón de Oro, distinció màxima del poble a persones o entitats que han sobresortit per la seva labor humanitària, cultural o artística per bé de la ciutat d’Utrera.
Participem en activitats proposades per l’Ajuntament, tant culturals com esportives. També ens relacionem directament amb altres escoles del poble, tant públiques com concertades. A més, cal fer una menció especial a la relació amb les parròquies i el Santuario de Consolación. Un bon exemple, n’és la presència del col·legi a tots els actes que es van organitzar al 2007 amb motiu de la celebració dels 500 anys de l’arribada de la Verge de la Consolació a Utrera. Tant els alumnes com els mestres y professors vam acompanyar la Verge en el seu recorregut pels carrers i vam participar de les eucaristies i altres actes processionals.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
  • Educació Secundària

SERVEIS QUE OFERIM

acollidamenjadorextraescolarspsicopedagogiapractiques

PROJECTES PEDAGÒGICS 

- Bilingüisme
- Aprenentatge cooperatiu
- Intel·ligències múltiples
- Centre examinador de Cambridge